Felo TooZ: Cel mai mare e-bike din lume, cu o autonomie de 720 km

Start-up-ul thailandez „Smartech” a prezentat la cea de-a 45-a ediție a Salonului Auto Internațional de la Bangkok modelul „Felo TooZ”, un e-bike cu o autonomie impresionantă. Se anunță a fi cea mai mare motocicletă electrică din istorie, fiind dotat cu o baterie de mari dimensiuni pentru a obține performanțele dorite.

Felo TooZ poate atinge o viteză maximă de 200 km/h, este dotată cu o baterie de 35kwh compatibilă cu tehnologia TYPE2, care permite încărcarea bateriei de la 20% la 80% în doar 20 de minute.

Pe lângă autonomia impresionantă de 720 km, E-bike-ul se remarcă și prin dotările multimedia. Acesta va fi echipat cu un panou TFT de 12 inch și un sistem audio cu șase boxe. De asemenea, producătorul a inclus un sistem de monitorizare a presiunii în pneuri (TPMS), ABS și un sistem de control al tracțiunii. În plus, Smartech va instala un sistem de camere cu o vedere de 360 de grade.

Felo TooZ nu este prima creație a companiei în segmentul transportului electric. Smartech are deja la activ șapte motociclete complet electrice, utilizate pe scară largă în Thailanda. O parte din producție este exportată de producător și în străinătate. În ceea ce privește noul model, nu există încă informații despre disponibilitatea și prețul acestuia.

Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche