Carcasa-tastatură de la Clicks poate transforma un iPhone în telefon cu butoane

Compania britanică „Clicks” a anunțat un accesoriu neobișnuit pentru iPhone, care îl dotează cu o tastatură QWERTY clasică. Aceasta le oferă utilizatorilor senzații tactile reale de la tastarea textului, fără a acoperi ecranul și fără a interfera cu alte funcții ale dispozitivului.

Tehnic, Clicks este o carcasă, echipată cu o tastatură integrată cu iluminare. Se conectează la smartphone prin portul de încărcare, fără a folosi Bluetooth. Potrivit dezvoltatorilor Michael Fisher și Kevin Michaluk, accesoriul a fost creat de „o echipă de vis” din veterani ai industriei tehnologice.

Am gândit cu atenție fiecare decizie, de la modul în care ar trebui să fie amplasate butoanele, până la layout-ul tastaturii, pentru a ne asigura că va fi intuitivă pentru utilizatorii de iPhone”, a spus Michaluk.

Carcasa-tastatură se poziționează ca un accesoriu pentru „creatorii de conținut” din motivul că, datorită ei, tastatura de pe ecran nu ocupă jumătate din ecran, iar proprietarii de iPhone au posibilitatea să folosească taste rapide.

Noutatea, compatibilă cu iPhone 14 Pro, 15 Pro și 15 Pro Max, este deja disponibilă pentru precomandă pe piața SUA în culorile galben și gri-albastru la prețul de $139.

Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche